Saptap (Sap Tap) - Lekker appelsap van bij ons!

100% puur sap - Artisanaal product

Saptap wint een Golden Gondola Award Saptap wint een Golden Gondola Award

Saptap wint een Golden Gondola Award

23/05/2011 18:42

Tijdens de uitreiking van de jaarlijkse prijzen van het vakblad Gondola, 19 mei ll., won Saptap de prijs van 'Gondola aanrader' . De Golden Gondola is een 'Oscar' in de retailsector. Elk jaar wordt in de categorie Food en Non Food innovatieve producten geselecteerd en grondig gekeurd door een vakjury en de redactie van Gondola. Deze redactie bekroonde Saptap dan ook meteen als 'coup de coeur'

www.gondolamagazine.com/golden/

Voorjaarswedstrijd Voorjaarswedstrijd Voorjaarswedstrijd Voorjaarswedstrijd Voorjaarswedstrijd Voorjaarswedstrijd

Voorjaarswedstrijd

28/02/2011 13:14

Hoe deelnemen?

Aan de achterzijde van de promo sticker vindt u de prijsvraag en schiftingsvraag. Op de website www.borgloon.be onder de rubriek 'Toerisme' kan u on-line uw antwoorden invullen.  Op elke verpakking staat een unieke code, d.w.z. elke code betekent één deelname. Hierdoor worden uw winstkansen verhoogd!
Deelnemen kan tot 30 juni 2011

(zie wedstrijdreglement)

Prijzen

Overnachtingen met ontbijt voor 2 personen in romantische vierkantshoeve of stijlvolle kasteelhoeve, gastronomisch diner in historisch waterkasteel uit de 17de eeuw en talrijke Calessino-, Vespa- of fietstours.

Winnaars

De winnaars worden vanaf 1 juli 2011 persoonlijk verwittigd en zullen gepubliceerd worden op website van Borgloon en Saptap.

Eindejaarsrecept

Eindejaarsrecept

18/12/2010 10:00

Warme appelsap: hartverwarmend...

  • 20 cl appelsap troebel
  • 1 borrelglaasje jenever (uit eigen streek)
  • kaneel naar smaak

Verwarm het sap tot net onder het kookpunt (zo behoudt u de smaak), voeg de jenever toe en werk af met kaneel.

For the kids...

  • 1 deel ananassap
  • 2 delen SAPTAP appel sinaas
  • 1 eetlp grenadine
  • 1 eetlp citroensap

Meng de sappen in een shaker , giet uit in een glas en voeg de grenadine toe om een 'laagje' te creëren.

Tip: het ananassap en grenadine kan ook vervangen worden door Tönissteiner Naranja Fit. 

Congres FeBeD te Genk op 28-29 maart

Congres FeBeD te Genk op 28-29 maart

05/04/2010 11:15

Op het Congres van FeBeD (Belgische Federatie van Drankenhandelaars) zetten we onze Saptap weer mooi in de kijker. Onze appelsappen vielen bij de bezoekers goed in de smaak.

Gastspreker Vice Premier Reynders nam rustig de tijd om op de Saptap-stand te genieten van een glaasje puur appelsap. Hij vond het alvast een gezond en lekker moment in zijn drukke agenda. 

April: bloesemmaand: bezoek ons bedrijf...

April: bloesemmaand: bezoek ons bedrijf...

04/04/2010 12:00

Leer tijdens de bloesemperiode het glooiende landschap van Haspengouw kennen. Verken deze bloemenzee per fiets, Vespa, luchtballon of.. te voet en ontdek wat Haspengouw te bieden heeft.Overal vinden er tal van fruitige activiteiten plaats. Heel wat fruitbedrijven gunnen je een kijk achter de schermen.

Zo kan je ook ons bedrijf bezoeken : elke vrijdag in april om 15h -gratis- onder de deskundige leiding van een gids. 

Nieuwe verpakking

Nieuwe verpakking

30/03/2010 19:52

SAPTAP is er vanaf nu ook in 3L verpakking. De 3 vertrouwde smaken zijn er nu ook in een maatje kleiner, maar.... eens geproefd.... veel te snel leeg

Appel Sinaas, de nieuwe SAPTAP® smaak...

Appel Sinaas, de nieuwe SAPTAP® smaak...

07/07/2009 11:15

Een nieuwe mengeling waarin het pure, natuurzuivere appelsap van eigen bodem gecombineerd wordt met zongerijpte sinaasappelen van het zuiden.

Het toegevoegde sinaasappelsap is eveneens een vers sap dat door artisanale persing verkregen wordt.

Een volledig nieuwe smaakbeleving dat voor de trouwe SAPTAP® drinker een nieuwe ontdekking betekent, maar ook de sinaasappelsap liefhebber gaat hiermee de uitdaging aan. 

Bloesemfeesten April 2009

Bloesemfeesten April 2009

07/04/2009 14:00

Elk jaar zoeken duizende toeristen de rust en de schoonheid van Haspengouw op. Tijdens de maand april pronken fruitbomen in bloesempracht in het glooiende landsschap. Voor de derde maal stellen wij ons bedrijf open, in samenwerking met de toeristische dienst van Borgloon, om u te laten genieten van de jaarlijkse bloesemfeesten.

Gedurende de ganse maand april kan je elke vrijdag om 15.00h genieten tussen de bloesems van peren kersen en appelen. Tijdens onze rondleiding verdiepen we ons in het productieproces van de verschillende fruitsoorten; Bloei, snoei, bewaring en kwaliteit alle punten worden u bijgebracht onder leiding van onze deskundige gidsen.

Op zondag 19 april kunnen jullie de ganse dag terecht op ons bedrijf voor een kijkje achter de schermen. Er zijn rondleiding en om 11 -13 -15h. Na een vermoeiende fietstocht, wandeling, of autorit kan u even uitrusten op ons bloesemterras en genieten van een tasje koffie fruittaart, appelsappen, streekwijnen en andere dranken. 

Grofrubel introduceert de Saptap® Appel Kers

Grofrubel introduceert de Saptap® Appel Kers

15/07/2008 15:30

De Saptap® is er nu ook met appel-kerssap. Ook het appel-kerssap komt in een handige en aparte saptap®-box van 5l die 60 dagen houdbaar is na opening. De Saptap® bevat fris, dorstlessend én gezond fruitsap. Koud geserveerd smaakt het appel-kerssap het best.

Grofrubel introduceert de Saptap® Appel troebel

Grofrubel introduceert de Saptap® Appel troebel

10/07/2008 15:00

De Saptap® van Pure & Fruity is een uniek concept: het is een box boordevol heerlijk appelsap, geen concentraat. Het wordt geperst uit appelen die geteeld zijn op de rijke Haspengouwse bodem. Het sap bevat geen additieven, kleurstoffen of toegevoegde suikers. Voor één liter troebel appelsap wordt 1,8 kg appelen gebruikt. 

Grofrubel neemt een nieuwe wending met Pure & Fruity

Grofrubel neemt een nieuwe wending met Pure & Fruity

05/07/2008 14:00

Wij telen sinds enkele jaren appelen, peren en kersen. Dat fruit leveren wij aan de groothandelaar; vervolgens komt het in de winkelrekken terecht. Met Pure & Fruity voegen we een andere dimensie toe aan ons bedrijf en slaan we een nieuwe weg in. Pure & Fruity wordt een gamma van natuurlijke kwaliteitsproducten, recht uit onze boomgaarden. De Saptap® is het allereerste product uit die reeks. Het wordt geperst uit appelen en kersen die geteeld zijn bij ons.