Over Ons

Grofrubel: een dynamisch bedrijf in het hart van de fruitstreek
Grofrubel: een dynamisch bedrijf in het hart van de fruitstreek

Ons fruitbedrijf is gelegen in Borgloon, het hartje van de glooiende Haspengouwse fruitstreek. Dankzij de vruchtbare leemgronden is de regio rond Sint-Truiden al eeuwenlang de fruitkorf van België.

Door de combinatie van moderne en professionele teelttechnieken met de natuur, telen wij jaarlijks een uitgebreid aanbod eerlijke en kwaliteitsvolle producten.

Plukverse vruchten
Plukverse vruchten

Sinds begin jaren ’90 telen en verwerken wij verschillende fruitsoorten: appelen (hoofdzakelijk Jonagoldmutanten en Elstar), peren (Conference en Doyenné) en kersen (laagstamvariëteiten zoals Regina, Karina, Kordia e.a.).

Wij leveren aan de groothandel alleen plukverse, en optimaal bewaarde vruchten uit de eigen boomgaarden of verwerken ze in eigen producten.

Kwaliteit & klantencontact
Kwaliteit & klantencontact

In ons bedrijf staat kwaliteit centraal. Niet alleen verzekeren wij u een continue hoge kwaliteit; er wordt ook permanent gewerkt aan kwaliteitsverbetering.

Contact met de klant is een andere troef van onze firma: wij kiezen voor een rechtstreekse en servicegerichte benadering van de consument of groothandel.

Maatschappelijk actief
Maatschappelijk actief

Wij hechten veel belang aan het milieu en houden ons nauwgezet aan zeer strenge productie-eisen. Ook de maatschappelijke rol van het bedrijf, vinden wij belangrijk. Door geleide bezoeken (na afspraak) aan het bedrijf en schooluitstappen trachten we de samenleving kennis te laten maken met de troeven van natuurlijke kwaliteitsproducten.